Clearblue Zwangerschapstesten

Clearblue zwangerschapstesten zijn wereldwijd een van de meest gekozen zwangerschapstesten. Ze zijn uitgerust met de zogenaamde Smart Dual Sensor. Deze zegt je niet alleen of je wel of niet zwanger bent, maar geeft ook aan dat als je zwanger bent, hoe lang je dat al bent!

Vroege detectie

Meest gekozen

4.7/5

Digitale zwangerschapstesten Clearblue

De Clearblue Digitale Zwangerschapstest is zo goed, dat hij een goede inschatting kan maken wanneer je precies zwanger bent geraakt. Hij is zo accuraat, dat hij zelf kan vertellen of je 1 week geleden, 2 weken geleden of 3 weken geleden zwanger bent geraakt.

Het aantal weken sinds de bevruchting wordt getoond als 1-2, 2-3 of 3+.

Deze digitale zwangerschapstest is eenvoudig in gebruik en makkelijk af te lezen.

Vroege detectie zwangerschapstesten Clearblue

Je kunt de de Clearblue Vroege Detectie Zwangerschapstest goed gebruiken voor uitslagen tot 6 dagen voor je gemiste menstruatie. Het bedrijf heeft berekend dat de test meer dan 99% nauwkeurig is vanaf de dag waarop je menstruatie zou moeten beginnen. 

Clearblue zwangerschapstesten zijn ergonomisch ontworpen en hebben een langer, gebogen staafje en een breed uiteinde wat van kleur veranderd. 

Snelle detectie zwangerschapstesten Clearblue

De Clearblue Snelle Detectie-zwangerschapstest is speciaal ontworpen om je de gemakkelijkste en snelste ervaring met zwangerschapstesten te bezorgen. Je hebt al na 1 minuut een uitslag. Het ontwerp ontstond na uitgebreid onderzoek bij vele vrouwen en won een Red Dot Design-award in 2012.

Het resultaat van de test is eenvoudig af te lezen; je krijgt een + of een – te zien, die staan voor een positieve test, en een negatieve test.