Ontex lanceert online luierabonnement nu ook in de Benelux

Ontex lanceert Little Big Change, een luierabonnementsservice die uitsluitend online beschikbaar is, in de Benelux. De dienst is al meer dan een jaar geleden in Frankrijk succesvol geïntroduceerd. Little Big Change is ook de naam van een nieuwe luier, die tot 12 uur bescherming biedt en geen parfums of lotions bevat. 

De afgelopen twee jaar voer Ontex door woelige wateren. Om de koers bij te sturen werd in mei het transformatieplan Transform2Grow gelanceerd, dat vernieuwingen op operationeel en commercieel vlak inhoudt. Initiatieven zoals Little Big Change passen in dat kader.

De nieuwe abonnementsdienst is voortaan ook beschikbaar in België, Nederland en Luxemburg, in navolging van Frankrijk, waar de lancering al in juni vorig jaar gebeurde. In dat land werd Little Big Change bijzonder positief onthaald. Op de waarderingssite Avis-vérifiés.com behalen de dienst en de luiers een score van maar liefst 4,75 op 5.

Net als in Frankrijk wordt de lancering in de Benelux ondersteund door een online verkoopplatform, waardoor Ontex zijn Direct-to-Consumer e-commerceactiviteiten aanzienlijk uitbreidt. “Dit is een belangrijke stap in de digitale transformatie van ons bedrijf. Het is de eerste babyluier van Ontex die uitsluitend verkrijgbaar is via een online abonnementsmodel en is ons antwoord op de veranderende behoeften van de consument. Het abonnementsmodel wordt een belangrijke pijler voor de toekomstige groei van het bedrijf”, zegt Charles Bouaziz, CEO van Ontex.

Volgens hem wil Little Big Change een antwoord bieden op een veranderende vraag in de markt. Met het online abonnement kunnen ouders zich in één klik aanmelden of uitschrijven voor de service en de luiers laten leveren waar en wanneer ze willen, zonder leverkosten. Daarbij geldt één tarief: 49,00 euro per doos gedurende de hele looptijd van het abonnement. De ouders kunnen hun voorkeuren aanpassen op basis van de leverfrequentie, het leveringsadres, de maat van de luiers en de productmix. Binnenkort kunnen ze ook kiezen tussen babyluiers en broekjes.

Bron: Gondola.be